NEW/ Националната конфедерация с отлична инициатива, прави събор на всички тютюнджии

 

Единствената в България организация на всички тютюнопроизводители НКТБ стартира една отлична инициатива. Събор на всички производители на четирите сорта тютюн е насрочен за идващата събота от 10 часа. Мястото е точно в центъра на България – съоръжението ще бъде домакин, а именно стадиона в кв. Дебър, който всички у нас знаят, че се намира на главната пътна артерия между Пловдив и Хасково.

От Националната конфедерация на тютюнопроизводители в България са подготвили всичко перфектно и се очаква хиляди да посетят събитието, обясни специално пред репортер заместник председателят на най-истинската и работеща съсловна организация Живко Желев.

0009

Независимият общински съветник и член на комисията по Земеделие и гори в новия общински съвет на Свиленград допълни, че това е обсъждано отдавна между членовете на НКТБ и ръководството.

„Нека се видим, нека обсъдим всички основни точки, върху които да изградим нашата платформа за общи инициативи и действия, за да има бъдеще пред тютюнджиите от цялата страна“.


 

За допълнително информация се обръщайте на тел. 0878898899 – Асен Кичуков – Председател на НКТБ

Това заяви Желев, който допълни, че тази година пак се задават проблеми с оценяването, изкупуването и изплащането на средствата за суровината, която преди 25 години бе емблема на България пред света – тютюна.

 

Всички национални медии с репортери и регионални тв, сайтове и вестници също се очаква да отразят мащабното събитие, като цял ден в събота ще имате възможност почти пряко да виждате картина от стадиона в кв.Дебър.


Междувременно стана ясно, че Асен Кичуков, председател на НКТБ и един от организаторите на тази благородна инициатива има среща на високо ниво в Армения, откъдето преди близо 3 месеца потърсиха контакт с родните производители, за да работят и търгуват при взаимноизгодни условия.

5666

Както е известно, само от НКТБ се нагърбиха с нелеката, но социално отговорна работа да търсят нови пазари и клиенти на родната продукция у нас и по света.

Това е още едно доказателство в думите на Кичуков, че единствено НКТБ е жива структура, обърната единствено към болката и проблемите на хората от полето, а не организация, която да защитава лобистки закони, поправки и корпоративни интереси.

Асен Кичуков, Румен Минчев, Живко Желев, Евгени Хаджиев, Нурдоан Сюрмели, проф.д-р Христо Бозуков, Тефик Али и останалите основни фигури от НКТБ с работата си през последните 6 години в обществото доказаха, че имената им ще бъдат записани със златни букви в новата история на тютюнопроизводството и дейностите им към защитаване на интересите на всички тютюнджии и всички българи, независимо от техния социален статус и етнос.

 

„Всички сме българи, всички имаме деца, жени, майки и бащи, трябва да сме едно, защото иначе Майка България си отива, да сме като юмрук, за да има бъдеще за децата ни“, каза неотдавна Живко Желев на една от предизборните си срещи.

99998888

Точно с това той спечели симпатиите на хората, уважението на всички, а това му донесе и третото място на местния вот в конкуретната среда на основите политически фактори в Свиленград като частност и в Хасковска област като цяло.

 

 

Leave a Comment