Фермерите от всички съсловия основават нова партия, писнало им от ментета в политиката

Политици много, управници малко, идва някой сяда на стола и после почва: Кои бяхте Вие? Има нещо сбъркано в това министерство, вече ни писна, ще направим партия, която реално да ни търси правата, писна ни от ментета, които като са при нас говорят едно, минат ли линията и влязат ли в кабинета, хваща ги амнезия.

Това обясни специално за сайта ни зам.председателят на НКТБ Живко Желев. Същото потвърди и Асен Кичуков, който заяви вече за две национални медии, че ножът е опрял до кокала и няма накъде.

Трябва да се защитим, да браним всички български фермери и семействата им от властимащите, които бранят корпоративни интереси, а и други политически, защото ясно се вижда, че всяки път се повтаря едно и също. Първомай е земеделски регион, един от най-богатите в страната, попада в центъра на България, там на 22-ри април ще учредим партия на всички земеделци, реални и от полето, тези които с данъците си пълнят бюджета, които хранят хиляди у нас, каза Кичуков за tutuntv.com.

Към новата формация има интерес от животновъди, пчелари, овцевъди, млекопроизводители и други. Обаждат се, търсят ни, защото не виждат щит който да ги пази от посегателството на фирмите, допълни Живко Желев.

 

Leave a Comment