НКТБ издаде собствени членски карти, хиляди влизат в структурата

Националната конфедерация на тютюнопроизводителите в България отпечата и издаде стилни членски карти с уникално лого, ефектен фон и практична функционалност.

Това стана днес, 26-ти май, когато лично председателят на съсловната организация Асен Кичуков обясни пред нас, че картите ще бъдат разпределени за всички членове на НКТБ от цялата страна от представителите и координаторите на конфедерацията, които имат платен членски внос.

097

Впечатление прави издържаната и ефектна линия, като се започне от външния вид и корицата, както и от графичното разпределение на основните данни за всеки член на НКТБ.

От централата на НКТБ в град Първомай също така споделиха, че се подготвя и огромен офис, в който ще бъдат разположени позиции за главния секретар, офис мениджъра и медийния координатор на организацията.

098

Една от инициативите на НКТБ е заснемането на филм за всички сортови групи, който ще представи състоянието на сектора и основните перспективи пред него. НКТБ ще има и свое студиo, където ще гостуват различни гости – фермери, общински съветници, бизнесмени, чужди инвеститори и представители на фирмите от пазара.

Основният проблем пред стопаните си остава липсата на договори и облагането на националните доплащания за референтния период. За разрешаването на този проблем се очаква среща с отговорните фактори в държавата и администрацията по места.

099

Leave a Comment