Живко Желев призова за масово гласуване и победа

Независимият кандидат за общински съветник с ИК Живко Желев направи официално представяне на независимия кандидат за кмет – инж. Георги Манолов в комплекс Дани в село Мустрак. Над 160 души присъстваха на презентацията за успехите на администрацията на кандидата за градоначалник с №9.

Живко Желев и представителите на ИК заявиха пред нас, че масовото гласуване и активизацията на младите хора на вота ще елиминира манипулациите и купуването на гласове.

Над 90 милиона лева спечелени от усилията на експертите от отдела за проекти на ОбА-Свиленград. Тук Европа даде тези пари не заради партийните течения в зависимост от присъствието им в местната власт, а заради изключителната прецизност в начина на работа и съвършенството на изготвените проекти.

Живко Желев е достоен човек, не съм виждал подобна личност и подобен кандидат за съветник, огромно сърце и добряк, това което направи бе на максимално ниво, заяви пред жителите на с. Мустрак инж. Георги Манолов. Той обеща веднага след победата на 25-ти октомври да оправи изгорелите помпи, както и да довърши част от започнатите ремонти на улиците в селото с максималното участие на самите хора от село Мустрак.

00033

 

 

 

 

 

Пред старта на официалната част се прочетоха стихове от преди 4 години, но звучащи с актуалност и сега…

Leave a Comment