Английски фермер пропищя от стотици сомалийци, окупирали земята му

Английският фермер Крис Гадстен вече със сила гони навлеците от Африка, които са окупирали земята му. 

Стопанисвам хиляди декари земя, но това нашествие на сомалийци е бедствие за мен. Онзи ден намерих двама, които се бяха шмугнали във водосточната тръба, седяха вътре със завивки и храна, събирана явно от контейнерите, заяви пред репортер на dailymail.co.uk Гадстен.

001

Нашествениците ходили и се облекчавали из пшеницата и царевиците на фермера. Това налагало той да ги гони, като преди това уведомявал полицията.

003

Навсякъде са, нямат брой, имах случай, когато намерих над 100 души, скрити из насажденията ми. Посред нощ, точно когато си бях легнал, чух странен шум, след малко се усетих как нахълтват в големия ми хол, извадих пистолет и се отправих към помещението, едва успях да ги изгоня от имота си, допълва стопанинът.

На тази земя работя от 1987 година, първо бяха по 5-6, сега са стотици на седмица. Тези хора не знаят къде са попаднали, първо искат да разберат дали това е Лондон, а след това търсят полицейско участък, където да ги подслонят. Явно някой им помага да идват тук, това е организирана и криминална система за транспортиране към нашата страна, заявява пред вестника Гадстен.

002

Leave a Comment